rss صفحهاصلی بینالملل ایران اجتماعی اقتصادی سیاسی ورزشی فرهنگوهنر معرفیاستان شهرستانها ثبتخبر دربارهما تماسباما پیوندها آرشیو | |||
![]() مشاور تغذیه و رژیم درمانی گفت: استفاده از زولبیا و بامیه، آش رشته و غذاهای پرچرب مثل حلیم در ابتدای افطار از نظر تغذیهای غلط است.
به گزارش شمالغرب به نقل از فارس، سعید راثیزاده اظهار کرد: در زمان افطار به دلیل اینکه ۱۷ ساعت از تغذیه خودداری کردهایم ابتدا باید غذاهایی با کربوهیدرات مطلوب مانند خرما و شیر استفاده کنیم تا انرژی بدن تامین شود. وی یادآور شد: بعد از این مرحله میتوانیم از گروه نان و غلات در کنار پروتئینهایی مانند پنیر، سبزیجات و چربیهای مطلوب مثل گردو استفاده کنیم. مشاور تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه استفاده از زولبیا و بامیه و غذاهای پرچرب در ابتدای افطار از نظر تغذیه غلط است، ادامه داد: این مواد غذایی به خاطر اینکه هم پرچرب تلقی میشود و هم دارای قندهای ساده است لذا پرچرب بودن و حجیم بودن این نوع غذاها در ابتدای افطار میتواند مضر باشد. زاثیزاده افزود: میتوان بعد از افطار نیم ساعت با فعالیتهایی مانند نماز خواندن، پیادهروی و یا مواردی از این قبیل بین افطار و شام فاصله انداخت. وی تصریح کرد: باید بعد از نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه بعد از مصرف افطار یک میان وعده نسبتاً سبک مانند میوهجات، فرنی و یا خرما را استفاده کنیم. مشاور تغذیه و رژیم درمانی در پایان گفتوگوی خود با خبرنگار فارس در اردبیل گفت: بهتر است برای تکمیل تغذیه مناسب خود حدوداً بعد از نیم ساعت و یا به عبارتی یک ساعت بعد از افطار یک وعده کوچک تحت عنوان شام که دارای مقداری انرژی بیشتری است مصرف کنیم که گوشت، ماست و سبزیجات در کنار مقدار کمی برنج و یا نان میتواند مفید باشد.
انتهاي پيام/ انتهای پیام/ اخبار استان اردبیل را اینجا بخوانید دیدگاههای ارسال شده ، پس ازتأیید توسط مدیر مسئول سایت منتشر خواهد شد. نظرات شما عزیزان: ![]() ![]()
مطالبمرتبط |
| ||